20 Haziran 2017 Salı

MİMA KAFE

Mima Kafe, Ankara Ümitköy’de nezih, sıcak ve huzurlu ortamıyla sevdiğim yerlerden. İster arkadaşlarınızla sohbete gidin, isterseniz laptopunuzu alıp çalışmaya… Her şekilde memnun kalırsınız.

Mima’nın sahipleri mimarmış. Mekanın dekorasyonunu görünce zaten böyle bir elin değdiğini anlıyorsunuz. Sanırım üst katta da ofisleri var. 


Çok büyük olmamasına rağmen, bahçe dahil her yer çok iyi kullanılmış. Kesinlikle gözü yormayan aksine rahatlatan bir dekor ve ferah bir kafe. 

Kendi tasarımları olan harika aksesuarlar da dikkatinizi mutlaka çekecek.


Turtalar, kekler, kukiler, kurabiyeler, kişler, poğaçalar, börekler hepsi günlük çıkıyor ve gerçekten leziz. Tiramisu ve cheesecake de yapılıyor. 



Aynur hanım hem mutfakta harikalar yaratıyor, hem de güler yüzü ve samimi sohbetiyle kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor.

Oldum olası ‘kiş’e bayılırım. Burada ıspanaklı-pastırmalı ve pırasalı-mantarlı iki çeşit var. Ayrıca incirli-hurmalı ve bir de elmalı turtalarını mutlaka deneyin.  

Tostlar, kahvaltı tabağı, omlet, sahanda yumurta ve menemen de bulunuyor menüde.


Ben henüz denemedim ama öğlenleri (12-30-13.30), tabldot olarak ev yemekleri de çıkıyormuş (4 çeşit ve bir de günün çorbası).


Uğrayın, seveceksiniz💗




Adres:Mutlukent Mah, Mutluköy Sitesi 1952. Sk. No:23
Ümitköy Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 235 02 05
Çalışma saatleri: 
09:00–19.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder